Många bokningar denna veckan!

HejHej.
Denna veckan är en bra vecka känner jag. Har en bokning varje dag nu fram tills fredag. så lördag och söndag är jag ledig. Det är ju jätte bra tycker jag. Hoppas bara alla blir nöjda :) Men det hoppas jag :) Blandade ny färg idag, blev ju inte alls som jag trodde, men den blev fräck iallafall. Blandade mattsvart med vit (med rosa glitter i) och när jag kollade resultatet var det svart med grönt glitter. Ha Ha hur det nu kunde komma sig att det blev så vet jag inte. Men den blev på någt sätt julig. 

Ni får jätte gärna komentera om jag har glömt något eller vill ha en tid :) Fick mina visitkort igår. :) Så hojta görna till. Finns ju på Facebook också :)

Kram

Penslarna har kommit!!

Hejhej!
Som ni ser i ribriken så har jag fått hem alla mina nya penslar :)
Sjukt lycklig över att ha fått hem dom så jag kan börja göra naglar igen :)
Så nästa vecka har har 2 upptagna dagar (tisdag & onsdag) Resten av dagarna har jag ledigt. Så ni får jätte gärna höra av er om tid och dag ifall ni vill ha naglar :)
I januari tänkte jag börja höja priserna lite. Lite olika priser beroende på färg och hur avancerat man vill ha sina naglar. Så passa på innan ärsskiftet :)
Hoppas alla får en bra första advent!
Kram

Skickat!

Hej Hej.
Ursäkta att det har tagit sådan tid, har försökt att hitta någon som kan fixa min blogg så att den blir bra. Och nu har jag äntligen hittat en som har velat göra detta. Så det blir Ida O. Och som tack för att hon ställer upp och fixar bloggen så ska hon få en gratis nagelförlängning :)
Just nu så står företaget still, pga att min pensel gick sönder förra veckan, beställde nya saker förra veckan och gick för att hämta ut paketet igår. Så klart var inte min pensel med, den var sluta. Så nu får jag beställa en ny. Lite halv tråkigt att inte kunna göra några naglar nu. Får hoppas att jag kommer i gång igen snart.
Ha en bra dag allihopa.
Kram Emellie

Komma igång.

Försöker få ordning och reda, men det går riktigt dåligt. Förstår mig inte på det är med att fixa en blogg. Behöver verkligen hjälp med att få det fint och att det ska bli bra. Någon som är duktig och kan fixa detta? Hade verkligen varit jätte snällt. Kram

RSS 2.0